Velen gingen u voor

Trekhaken Antwerpen

Omwille van problemen met de wagen konden we op het laatste moment niet vertrekken op vakantie met de caravan. Trekhaak-Punt heeft dezelfde dag nog na openingsuren op onze andere wagen een trekhaak geplaatst waardoor we toch nog dezelfde dag zijn kunnen vertrekken! Top service !!
Glenn S, Machelen
Trekhaak camper
Trekhaak-Punt wordt door mij aanbevolen. Kwaliteitsproducten voor zeer interessante prijzen. Door de gunstige prijs van de trekhaak kon ik het mij ook permitteren om er gelijk een bosal fietsendrager bij te kopen.
Joeri Vdw, Essen
Trekhaak brink

Zeer duidelijke info vooraf gekregen + zeer aantrekkelijke prijs .
Alles werkt zeer goed!
Chris P, Averbode
Trekhaak mobilhome

We hebben meer dan 800 euro bespaard op onze camper trekhaak die we door Trekhaak-Punt hebben laten plaatsen. De professionele website en de vele referenties hebben ons overtuigd de trekhaak door Trekhaak-Punt op maat te laten maken.
Geert L, Diest
Trekhaak monteren kuurne

Een twee tal weken geleden besloot ik om mijn wagen te voorzien van een trekhaak. Snel kwam ik al terecht bij Trekhaak-Punt dankzij de website. Eindelijk een website zoals alle websites zouden moeten zijn du`id`elijk, informatief en zeer gemakkelijk in gebruik. Ik kon er zeer eenvoudig een offerte aanvragen en een afspraak maken. De daarop volgende afspraak verliep volledig volgens volgens de gemaakte afspraken. Zeer gunstig alternatief voor de merk garage!
Danny I, Halle
Trekhaak bosal
Na de plaatsing van mijn afneembare bosal trekhaak was ik zeer opgetogen over de gemakkelijke afname ervan. Eindelijk ook eens iets waarvoor ik niet persé mijn man voor nodig had
Sigried V, Temse
Trekhaak monteren leuven
Voor mij is Trekhaak-Punt beslist een aanrader voor het plaatsen van een trekhaak. Daar ik bij mijn BMW garage niet kon geholpen worden omwille van een M-pakket uitvoering konden ze mij bij Trekhaak-Punt moeiteloos verder helpen. Zeer deftig afgewerkt zonder het M-pakket te beschadigen. De montage was volledig klaar binnen 1.5 uur.
Bart W, Zwevelgem
Trekhaak monteren

Ik kan Trekhaak-Punt ten zeerste adviseren. We ontvingen een zeer duidelijke offerte en waren onder de indruk van de zeer voordelige prijs . Na de plaatsing alles netjes en correct afgehandeld.
Stijn F, Hamme
gdw trekhaken

Ik was aangenaam verrast bij Trekhaak-Punt door de vlotte service en de mooie afwerking van mijn westfalia trekhaak. Supercontent!
Yves Slegers, Gent
Thule trekhaken
Heb een fietsendrager gekocht bij Trekhaak-punt . Ben zeer tevreden over de zeer duidelijke uitleg betreffende de plaatsing ervan. Had dit al veel eerder moeten doen. Prijzen zijn verbazend laag gezien de uitstekende kwaliteit .
Gunter D'havé, Wezemaal
Trekhaak westfalia
Dank aan Trekhaak-punt voor de plaatsing van mijn afneembare brink trekhaak. Volledig onzichtbaar en makkelijk te verwijderen. En dit voor een zeer gunstige prijs.
Theo Agten, Rotselaar
Trekhaken limburg
We hebben 1.5h moeten rijden ervoor maar het was zeker de moeite! Hoge kwaliteit aan eerlijke prijs. Zeer snelle professionele plaatsing, aangename omgeving om te verkennen tijdens de plaatsing en stipte afhandeling. Geen verrassingen bij de eindafrekening.
Davy Verputten, Boeghout
 Afneembare trekhaak
De motivatie om mijn GDW trekhaak bij Trekhaak Punt te laten zetten was de zeer positieve ervaring die mijn buurman er had. Leuke zaak met een vriendelijke ontvangst en beslist de moeite waard om de afstand te maken. Degelijk materiaal aan een superprijs!!
Kurt V, Dendermonde
Trekhaken antwerpen

Met plezier prijs ik Trekhaak-Punt aan. Niet alleen omwille van de zeer voordelige prijs in verhouding met mijn eigen dealer, maar ik kon er gewoon op wachten. Na 2 uur was hij geplaatst en tijdens de plaatsing kon ik rustig een tasje koffie nuttigen en mij overgeven aan de luchtige lectuur, die voorhanden was.
Wim Dk, Westerlo
Auto trekhaak

Leuke zaak Trekhaak-Punt. Aangename ontvangst, leuke ontvangstruimte. Koffie, thee, tijdschriften, fietsen. Kortom alles om je niet te vervelen tijdens de plaatsing van je trekhaak. Degelijk materiaal aan voortreffelijke prijs. Heb nergens een betere prijs gevonden en geloof me vrij! Ik heb gezocht.
Dirk H, Mechelen
Trekhaken hasselt
Heb een Thule trekhaak laten plaatsen hier en ik was onmiddellijk aangenaam verrast door de leuke infrastructuur van deze zaak. Bij een tas koffie rustig even genoten van de roddeltjes in de boekskes, fietstochtje gemaakt en klaar was mijn auto! Straffe prijs en degelijke trekhaak. Kom zeker nog terug om een fietsendrager!!!!
Patrick Vdk, Stevoort
Trekhaak installeren
Trekhaak Punt heeft een efficiënte manier, aan een zeer gunstige prijs, onze gdw trekhaak geplaatst. De verplaatsing vanuit Nederland loont echt de moeite. Niet alleen konden we genieten van een lekker bakkie koffie, maar ook ven een leuke verkenning van de omgeving, dankzij de beschikbare fietsen. Leuk toch!!!
Willem K, Valkenswaard