Een trekhaak plaatsen? Dat doen wij, terwijl u wacht.

Bedankt voor uw interesse in onze diensten en producten!

U mag gerust zijn dat u bij een echte trekhaakspecialist bent terechtgekomen. Bij Trekhaak-Punt hebben we namelijk een jarenlange ervaring in het monteren van trekhaken en dat helemaal volgens de regels van de kunst. Met die professionele aanpak, de bewuste keuze om enkel met topproducten te werken en met onze diepgaande productkennis hebben we intussen ook een uitstekende reputatie opgebouwd.

Velen gingen u voor

Trekhaak monteren kuurne

Een twee tal weken geleden besloot ik om mijn wagen te voorzien van een trekhaak. Snel kwam ik al terecht bij Trekhaak-Punt dankzij de website. Eindelijk een website zoals alle websites zouden moeten zijn du`id`elijk, informatief en zeer gemakkelijk in gebruik. Ik kon er zeer eenvoudig een offerte aanvragen en een afspraak maken. De daarop volgende afspraak verliep volledig volgens volgens de gemaakte afspraken. Zeer gunstig alternatief voor de merk garage!
Danny I, Halle
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit en duurzaamheid
vinden we erg belangrijk. We kiezen er bewust voor om enkel met producten van topkwaliteit te werken die voldoen aan alle Europese normen en keuringen. Zo garanderen we uw veiligheid en houden we onze klanttevredenheid op een optimaal peil.


Wat u van onze trekhaken mag verwachten?
  • Onze trekhaakkabelbomen en de bijhorende modules zijn speciaal ontworpen om veiligheid, stevigheid en duurzaamheid optimaal te combineren.
  • Al onze trekhaken zijn nieuw en CE gekeurd
  • De trekhaakmontage gebeurt door ervaren monteurs!


Door onze uitstekende service en het gebruik van de beste materialen hebben ook de
MERK-DEALERS de weg naar ons gevonden!

Trekhaak

Recente realisaties