Ons aanbod fietsendragers

Fietsendrager op de trekhaak

Dit systeem is de veiligste en meest stabiele oplossing voor lange trajecten. Als u al over een trekhaak beschikt, is dit zonder twijfel de beste keuze.

Bescherming tegen diefstal

Welke fietsendrager u ook kiest, u dient zich altijd tegen diefstal te beschermen. Er worden meer en meer fietsen en fietsendragers gestolen en dankzij een diefstalbeveiliging kan u met een gerust gemoed onderweg pauzeren. Al onze Bosal fietsendragers zijn volledig afsluitbaar, zowel de drager als de fietsen!

Pro User diamant SG2

Pro user diamant SG2

De Pro User Diamant SG2 is een stevige fietsendrager van staal en aluminium, hierdoor heeft de drager een maximaal draaggewicht van 60 kg en dus uitermate geschikt voor elektrische fietsen. Uiteraard is deze drager ook geschikt voor de stadsfiets, kinderfiets, racefiets en mountainbike.

Door de gebruikte frame klemmen blijven alle fietsen zeer stevig op de drager staan en heeft u geen belasting op het crankstel van uw fiets. De klemmen zijn afsluitbaar met slot en zorgen samen met de brede wielgoten voor een stabiele rit waarbij rijgedrag vrijwel niet wordt beïnvloed.

Zowel 7 en 13-polige aansluiting!
De Pro User diamant SG2 is uitgerust met een 7 en 13-polige stekker aansluiting en is een van de weinigen in zijn soort die over twee stekker aansluitingen beschikt. Door deze functie is de Pro User Diamant SG2 geschikt voor nagenoeg alle trekhaken.

Volledig inklapbaar!
De Pro User Diamant SG2 beschikt over een handig inklapsysteem. Hierdoor is de drager gemakkelijk te tillen en op te bergen. Ook kan de drager zo gemakkelijk in de kofferbak worden geplaatst. Bij de Diamant SG2 wordt een GRATIS opberghoes geleverd zodat u de drager schoon en veilig kan opbergen.

Gemakkelijk te monteren!
De Pro User Diamant SG2 is eenvoudig te monteren op de trekhaak door de snel sluiting met hefboom. Met een optionele oprijgoot kunt u de fietsen gemakkelijk op de fietsendrager rijden. Hierdoor hoeft u niet zwaar te tillen. Door de kantelfunctie van deze fietsendrager blijft de kofferbak toegankelijk, ook wanneer de fietsen al op de drager zijn gemonteerd.

Waarom de Pro User Diamant SG2?

Beste koop consumentenbond 2020

Afneembare frameklemmen
Europees type goedkeur verleend door RDW
Stabiel ook met e-bikes
Kantelbaar en opklapbaar
Gratis opberghoes en spanbanden
Multifunctionele stekker (7/13-polig)
Anti-diefstal beveiliging / Afsluitbaar met slot
Inclusief mistachterlicht en achteruitrijlicht
Afgemonteerd en direct te gebruiken

414 euro